Home Actuele aankomsttijden Eindhoven Airport

Actuele aankomsttijden Eindhoven Airport

Door het raadplegen van meerdere informatiebronnen kunnen we een zo gedetailleerd mogelijk overzicht geven van alle aankomsttijden op Eindhoven Airport van vandaag en tevens ook van morgenvroeg.
Naast deze bruikbare informatie kun je nog meer informatie raadplegen in het overzicht. Denk daarbij aan eventuele veranderingen of omleidingen, maar ook annuleringen van vluchten. Het overzicht wordt real-time bijgewerkt en is zo accuraat mogelijk.

Aankomsttijden Eindhoven Airport vandaag

*Pas de tabel aan naar het gewenste tijdstip*

In 2016 verbrak het vliegveld van Eindhoven de records met een totaal van 4,7 miljoen passagiers die gebruik maakte van het vliegveld in Noord-Brabant. Dat zijn dagelijks een hoop vluchten. Tegenwoordig kiezen steeds meer reizigers voor Eindhoven Airport als vertrekpunt waardoor dit aantal passagiers elk jaar steeds meer wordt. Op deze pagina vind je alle actuele aankomsttijden van Eindhoven Airport. Naast de aankomsttijden zie je ook de vertrektijden. Aan de hand van deze tijden kun je zien om welke tijd je vliegtuig vertrekt en of je vlucht eventuele vertraging heeft opgelopen.

Niet alleen voor reizigers is het een handig overzicht. Wanneer je iemand moet ophalen van het vliegveld kun je precies zien wanneer het vliegtuig aankomt. Ook als je het leuk vind om een overzicht bij de hand te houden wanneer welke vliegtuigen landen is dit overzicht perfect. Zo weet je vanaf het zonneterras precies welke vliegtuigen er voorbij komen en waar ze vandaan komen.

Actuele aankomsttijden Eindhoven Airport

We willen natuurlijk alle informatie zo correct mogelijk weergeven. Toch zijn er een hoop factoren die van invloed kunnen zijn op de aankomsttijd van een vlucht. Denk daarbij aan de invloed van het weer, maar ook eventuele luchtverkeeromleidingen als er bijvoorbeeld geen landingsbaan vrij is. De aankomsttijden die worden weergeven zijn dus een schatting. Deze schatting wordt gemaakt op basis van alle informatie die op dat moment beschikbaar is. Wanneer er meer informatie over een vlucht binnen komt die op invloed kan zijn op de aankomsttijd, zal dit meteen worden bijgewerkt in het overzicht.

Uiteraard gaan we er voor om alles zo accuraat mogelijk te weergeven. Echter kunnen we niet garanderen dat alles 100% juist is. Het komt echter zelden voor dat de informatie totaal afwijkt van de uiteindelijke aankomsttijd. Eventuele verschillen tussen de geschatte aankomsttijd en de daadwerkelijke aankomsttijd zijn meestal maar enkele aantal minuten.

Alle commerciële passagiersvluchten staan in het overzicht. Het land van herkomst heeft hier dus geen invloed op. Hierdoor is het overzicht dus altijd volledig.

Aankomsttijden eindhoven airport vandaag en morgenvroeg

Eindhoven Airport groeit

Na Schiphol is het vliegveld in Eindhoven het grootste vliegveld van ons land. In 2016 kozen 4,7 miljoen passagiers voor Eindhoven Airport. In de jaren daarna is dat aantal flink doorgegroeid tot 5,5 miljoen, maar de groei van Eindhoven Airport stopt niet. Nog tot mei 2020 heeft het vliegveld toestemming gekregen om verder door te groeien. Tot mei 2020 mogen er 43.000 extra vliegbewegingen komen op het vliegveld. Deze 43.000 extra vliegbewegingen bestaan onder andere uit extra landingen en starts. In totaal zullen dat er 15.000 meer worden dan nu het geval is.

Dit is natuurlijk zeer aantrekkelijk voor inwoners in het zuiden van het land. Door de extra vluchten zal het aanbod uitgebreid kunnen worden waardoor het voor bepaalde vluchten niet meer nodig is om eerst naar Schiphol te reizen. Ook voor de omliggende landen zoals België en Duitsland wordt Eindhoven Airport op deze manier ook een stuk aantrekkelijker. De totale reistijd zal dus flink verkort kunnen worden voor een groot aantal reizen.

Door de groei van Eindhoven Airport zal dit vliegveld ook een grotere concurrent worden van Schiphol. Dit is goed nieuws voor ons als consument want de luchtvaartmaatschappijen zullen passagiers gaan lokken met lagere prijzen.

Als je vrienden of familie gaat ophalen van Eindhoven Airport, is het natuurlijk handig om te weten hoe laat hun vliegtuig zal landen. Het checken van de aankomsttijden gaat dus heel eenvoudig via deze pagina. De informatie wordt van minuut tot minuut bijgewerkt zodat je zeker bent dat je altijd de juiste informatie te zien krijgt.

Parkeren bij Eindhoven Airport

Naarmate Eindhoven airport populairder wordt neemt ook de vraag naar parkeerplaatsen bij het vliegveld toe.
Vergelijkingswebsite Parkos raad daarom aan om altijd 2 uur voor vertrek bij het vliegveld Eindhoven aanwezig te zijn, tijdens de vakantieperiodes kan het namelijk nogal druk zijn rondom het vliegveld. Daarnaast zijn de officiële parkeerplaatsen tijdens de vakantieperiodes vaak volgeboekt.

Wil je dus bij Eindhoven Airport parkeren? Neem dan een kijkje op de Parkos website. Zo ben je ook tijdens vakantie periodes verzekerd van een parkeerplaats bij het vliegveld en kun je met een gerust hart op reis.