Home Actuele aankomsttijden Schiphol

Actuele aankomsttijden Schiphol

Verwacht je familie, geliefde of goede vriend op Schiphol? Dan is het handig om de actuele aankomsttijden van Schiphol in de gaten te houden. Je kunt hieronder alle aankomsttijden van alle vluchten in de gaten houden. Als de vlucht lang vertraagd is heeft de betrokkenen misschien wel recht op een vergoeding.
Je kunt de aankomsttijden van Schiphol bekijken door de luchthaven van vertrek, het vluchtnummer en de luchtvaartmaatschappij in te voeren. Je kunt via de timetable makkelijk de aankomsttijden vinden van alle vluchten op Schiphol. Het is ook nog mogelijk om een app te downloaden waarmee je via een sms service op de hoogte word gehouden van de aankomsttijden op Schiphol.

Aankomsttijden Schiphol Airport vandaag

*Pas de tabel aan naar het gewenste tijdstip*
Aankomsttijden Schiphol Airport morgenvroeg

*Pas de tabel aan naar morgenvroeg en het gewenste tijdstip*

Wanneer een vlucht vertraagd is heeft de vliegpassagier recht op verzorging. Echter als een vlucht drie uur of langer vertraagd wordt dan hebben de vliegpassagiers recht op financiële schadevergoeding. Hoe hoog deze schadevergoeding oploopt is afhankelijk van de duur van de vertraging en de totale afstand van de vlucht. Je hebt recht op de volgende schadevergoedingen:

  • € 250,- voor vluchten tot en met 1.500 kilometer
  • € 400,- voor alle vluchten binnen de Europese Unie van meer dan 1.500 kilometer
  • € 400,- voor alle vluchten buiten de Europese Unie tussen de 1.500 en 3.500 kilometer
  • € 600,- voor alle overige vluchten

Schadevergoeding berekenen of aanvragen

Wil je de hoogte van de schadevergoeding berekenen voor een vertraagde vlucht? Of wil je een schadeclaim indienen? Vul dan hier je vluchtgegevens in.

Alle actuele vluchtgegevens worden door bijgehouden en we kunnen precies vaststellen wanneer je recht heeft op schadevergoeding. Je kunt ook via ons de schadevergoeding aanvragen bij de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Als je de aankomsttijden van Schiphol hebt bekeken en je vlucht heeft zodanig vertraging opgelopen dat je denkt recht te hebben op een schadeclaim?

Actuele aankomsttijd Schiphol

Ben je benieuwd wanneer een vlucht op Schiphol aankomt? Wil je iemand op gaan halen of aangenaam verrassen bij het aankomst? Dan is het handig om voor vertrek de actuele aankomsttijden van Schiphol te checken. Wel zo prettig als je geen uren op het vliegveld hoeft te wachten omdat de vlucht vertraagd is.
Mocht de persoon in kwestie wel veel vertraging hebben opgelopen dan kunt je ze een mooie tip geven. Wanneer een vlucht wordt vertraagd heb je als vliegpassagier recht op een schadevergoeding. Er zijn alleen maar weinig passagiers die dit weten en luchtvaartmaatschappijen informeren hun klanten hier zelden tot nooit over.

€15,- See Buy Fly kortingsvoucher

Mocht je toch gestrand raken op het vliegveld omdat een vlucht vertraagd of geannuleerd is dan heeft Schiphol in ieder geval nog iets om de tijd te doden. Met een ruim aanbod van verschillende winkels en cafés kun je de vervelende start van je vakantie toch nog iets verzachten. In de terminals is van alles te vinden zoals de lekkerste geurtjes, designer kleding en ook een aantal restaurants. Ontvang hier een kortingsvoucher t.w.v. €15,- die je gelijk kunt besteden!

aankomsttijden schiphol