Home Word zelf CityBlogger!

Word zelf CityBlogger!

Op reistips ben jij het verhaal. Jij maakt en beleeft de reis. Jij gaat het avontuur aan en doet de ontdekkingen. Alleen kunnen wij niet de hele wereld over, samen kunnen wij dat wel. Daarom maken wij reistips graag samen met jou.

Ben jij een echte wereldreiziger en ben jij in staat om mooie inspirerende verhalen te schrijven? Ben je tevens bereid jouw verhaal te delen met andere wereldreizigers? Dan willen wij jou graag toevoegen aan ons team. Word CityBlogger!

Weten wie jou voor zijn gegaan? Bekijk hier ons CityBlogger team.

Wat levert bloggen voor reistips jou op?

  • Een podium voor jouw reisverhaal over de mooiste bestemmingen in de wereld;
  • Een uitgebreid online CV met veel reiskennis- en ervaring;
  • Veel inspiratie van en nieuwe contacten met andere reisbloggers;
  • Ontmoetingen met andere CityBloggers tijdens de reistips bloggers borrel (2 x per jaar);
  • Interessant netwerk in de reiswereld.

De kleine lettertjes voor een CityBlogger!

reistips houdt van transparantie, vandaar dat we onze ‘kleine lettertjes’ nadrukkelijk aan jou vermelden! reistips is een reisplatform dat bestaat uit gedoneerde reisverhalen, tips en reisbeoordelingen. Als CityBlogger doneer je jouw reiservaring in de vorm van een reisverhaal. Met het doneren van jouw reisverhaal stel je reistips.nl in de gelegenheid het verhaal te allen tijde te mogen blijven publiceren.

Vergoedingen

Op dit moment geeft reistips geen vergoedingen aan haar CityBloggers. Of we in de toekomst wel vergoedingen zullen verstrekken is afhankelijk van het succes van reistips. Op dit moment ligt de focus van reistips vooral op het doorontwikkelen van de website en hét groeien naar de leukste reisplatform van Nederland: voor de lezer en voor jou als CityBlogger.

Persreizen

Sinds begin van 2014 is reistips online en groeien we qua bezoekers explosief. Zowel via onze site als via social media zijn we continu actief om onze reisverhalen, stedentips en reisnieuws met de wereld te delen. Onze groei en positieve betrokkenheid bij het toerisme is niet onopgemerkt gebleven. In de korte tijd van ons bestaan hebben we al een aantal verzoeken gekregen voor persreizen van reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Omdat wij als initiatiefnemers zelf niet altijd in de gelegenheid zijn om te gaan, delen we in de toekomst dergelijke kansen graag met jou als CityBlogger. Een extra leuke reden om CityBlogger te worden dus.