Home Bitvavo review & ervaringen – Dit is waarom Bitvavo betrouwbaar is!

Bitvavo review & ervaringen – Dit is waarom Bitvavo betrouwbaar is!

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf stelde zich ten doel de gebruiksvriendelijkheid van een brokerplatform te combineren met de lage kosten van een cryptobeurs.
In een zeer korte tijd heeft het Bitvavo team een uitstekende crypto beurs gebouwd die net zo geschikt is voor beginners als voor ervaren handelaren. Bitvavo heeft een goed gevuld orderboek met bijna alle goed verhandelde cryptocurrencies.

Voordelen Nadelen
– Zeer lage fees van 0.25%. – Telefonisch niet bereikbaar
– Staking vergoeding tot 7,5% – Geavanceerd traden niet mogelijk via de app. Enkel alleen via desktop
– Super eenvoudig, ook voor beginners! Binnen 1 minuut koop je crypto via iDeal
– Profiteer van de eerste €1000,- handelen zonder kosten via deze link

Crypto kopen via Bitvavo

Koop Crypto via Bitvavo
Profiteer van de eerste €1000,- handelen zonder kosten!
Bitvavo Staking

Bitvavo biedt ook crypto staking diensten, wat betekent dat gebruikers automatisch en passief beloningen verdienen op hun gekochte crypto’s. Bitvavo richt zich op de allerbeste en veiligste onderliggende Bitcoin- en cryptodiensten en heeft zich niet begeven in afgeleide producten zoals Bitcoin-futures.
Zowel de Euro tegoeden als de crypto tegoeden zijn goed verzekerd bij de gerenommeerde verzekeringsmaatschappij Lloyds. Behalve de (dure) marktleider Coinbase, biedt geen enkele andere beurs dit aan. Bitvavo heeft vanuit Amsterdam gewerkt aan een uitstekende cryptobeurs. De handelsomgeving van Bitvavo is geschikt voor zowel beginners als ervaren handelaren.

Bitvavo – Voor beginners en profs

Bitvavo heeft twee interfaces. De ene is voor beginners die het eens willen proberen en de beleggers die gewoon eenvoudige aan- en verkopen nodig hebben voor hun beleggingsstrategie. De andere, de “Advanced” interface, is bedoeld voor ervaren handelaren en biedt onmisbare trading graphics en een dynamische visuele weergave van het orderboek.

Bitvavo App

Natuurlijk is verstandig handelen ook mogelijk via de app voor Android en IOS. Samen met de app van uw bank is het nog gemakkelijker om euro’s naar de beurs te brengen. U kunt alerts voor koersdoelen invoeren zodat u nooit een kans mist om te handelen.

De stichting

Bitvavo schermt alle klantenfondsen volledig af van de activiteiten en financiën van het bedrijf zelf. Voor dit doel is er de Bitvavo Payments Foundation. Het geld van de klanten is hier veilig, wat er ook gebeurt met Bitvavo B.V.

Bitvavo Staking en Stablecoins

Bitvavo ondersteunt de handel in USD en EUR stablecoins. Deze laatste zijn DAI-EUR, USDC-EUR en USDT-EUR.
U hebt de keuze of uw tegoeden in euro (off chain) en in crypto (on chain) bij Bitvavo nog steeds een passief rendement moeten opleveren. Voor dit doel zijn er de staking diensten. Zodra zij aangeven er gebruik van te willen maken, hebben zij een winst die vergelijkbaar is met een belang in het oude banksysteem. Bitcoin en veel andere cryptocurrencies worden deels verkregen met hard computerwerk (mining) (proof-of-work) of op basis van het bedrag dat je bezit (proof-of-stake). Bij de laatste is er een drempel waarboven je pas in het zwembad kunt komen. Bitvavo Staking organiseert dit efficiënt. Uw saldo is actief in de pool, maar u kunt het nog steeds op elk moment verhandelen. Bitvavo laat ook graag uw off-chain saldo (euro’s) voor u werken, zodat u ook hier rendement op krijgt.

Inzetrisico’s Als u absoluut risico wilt vermijden, raden wij u aan niet voor de inzetoptie te kiezen. Wettelijk gezien verlies je het eigendom van je cryptocurrencies die gebruikt werden in de proof-of-stake. Als er iets gebeurt, kunt u in extreme gevallen theoretisch uw investering verliezen. In het algemeen zijn wij voorstander van de HODL-strategie met Bitcoin, waarbij het eigenlijke rendement bestaat uit de exponentieel stijgende koersontwikkeling van dit digitale goud op lange termijn. Het is beter om het risico van staken te vermijden.

Is Bitvavo betrouwbaar?

Ja, Bitvavo is een van de meeste veilige en betrouwbare manieren om cryptocurrency te kopen. Bitvavo heeft met succes geïnvesteerd en is snel uitgegroeid tot een volwaardige crypto-uitwisseling. Hun orderboek heeft een automatisch “order matching” systeem voor de afhandeling van de orders van hun gebruikers. Vergeleken met brokers die 1 tot 3 procent commissie rekenen, heeft Bitvavo deze voordelen:
✓ Handelen op de Bitvavo beurs is erg goedkoop. U handelt voor 0,00% – 0,25% en transactiekosten, afhankelijk van het volume. Grote cliënten die grote bedragen kopen/verkopen, hebben daar veel voordeel bij. Voor handelsvolumes van meer dan €1 miljoen rekent Bitvavo bijvoorbeeld slechts 0,1% maker- en 0,04% nemer fee; ✓ orders zijn onbeperkt; ✓ orders kunnen worden geautomatiseerd met prijsdoelen. Zogenaamde “stop-loss” orders kunnen worden ingevoerd; ✓ Volledig geautomatiseerde handel is mogelijk met de hulp van een trading bot via de Bitvavo API; ✓ Met Bitvavo Staking Services heeft u een passief rendement op uw vermogen.
En u hebt deze voordelen zowel in de eenvoudige interface als in de “Geavanceerde” interface.

Crypto kopen

Koop Crypto via Bitvavo
Profiteer van de eerste €1000,- handelen zonder kosten!

Bitvavo Ultimate Beveiliging

Bitvavo verdeelt alle crypto-activa over vele koude portemonnees. Afgezien van het liquide handelsvolume, zijn de aandelen afgezonderd van het internet en dus onmogelijk te bereiken voor hackers. Alleen de bedrijfsleiding heeft toegang tot de offline opslag. De gevolgde normen zijn:
● Architectuur met meerdere handtekeningen; ● Datacenters met ISO 9001, ISO 27001, ISO 27017, PCI DSS Level 1 en SOC 1 – 3 ● Systeemkritische informatie wordt opgeslagen met het hoogste Nederlandse beveiligingsniveau Categorie 4+; ● Regelmatige onafhankelijke beveiligingsaudits controleren alle systemen; ● Klantaccounts hebben alle beveiligingsmaatregelen zoals two-factor authenticatie, anti-phishing code, en white lists voor goedgekeurde adressen etc. Bitvavo accounts zijn verzekerd tegen diefstal in samenwerking met Coinbase Custody International. Saldi tot $255 miljoen zijn verzekerd bij Aon, een tak van Lloyd’s en gefaciliteerd door een Groep A XV/A+ gecertificeerde verzekeraar in de VS en Londen; ● Bitvavo voldoet aan anti-witwasrichtlijnen (AMLD4/5) en werkt via de Nederlandse Vereniging van Bitcoin Bedrijven (VBNL) aan de ontwikkeling van een gezonde Bitcoin-economie; ● Bitvavo heeft de officiële vergunning van De Nederlandsche Bank DNB.

Bitvavo registratie en identificatie

Bitvavo volgt regelgeving volgens de eisen van De Nederlandsche Bank (DNB). Dit betekent dat Bitvavo een wettelijke verplichting heeft om de identiteit van elke klant te verifiëren. Hiervoor is een scan van het paspoort nodig, of van beide zijden van de identiteitskaart. Dit is heel gemakkelijk online te doen en in de verdere loop van de handel zal u nooit meer om een ID worden gevraagd, ongeacht hoeveel u handelt. Natuurlijk moet u ook uw eigen veiligheid verhogen door twee-factor authenticatie in te stellen wanneer u uw account opent. Dit is ook heel gemakkelijk, net als al het andere bij Bitvavo. Dus begin maar!
Begin uw reis met Bitvavo!
– Veilig handelen in veel cryptocurrencies!
– Handel goedkoop 0,00% – 0,25%!

bitvavo review en ervaringen