Home Adverteren op Reistips.nl

Adverteren op Reistips.nl

Samen een succesvolle mediacampagne opzetten?

Adverteren op reistips betekent direct jouw bedrijf, product of event onder de aandacht van de juiste doelgroep: reisliefhebbers. De combinatie van onze krachtige kanalen (website + social media) geeft adverteerders de juiste tools om haar doelgroep te bereiken: van banners, tweets tot een redactioneel artikel (advertorial).

Je kunt reistips inzetten voor onder andere meer traffic naar jouw website, het genereren van leads of ‘in the picture’ brengen van jouw bedrijf of event. Met onze jarenlange ervaring in de reisbranche, passionele reisbloggers en content marketeers zetten we onze kennis in om samen met jou een succesvolle mediacampagne op te zetten.

Zo hebben we al samengewerkt met- en mediacampagnes gedraaid met onder andere Neckermann Reizen, KPN, Topic Travel en Tix.nl. Bekijk hier onze partners.

Onze statistieken

Dagelijks wordt Reistips.nl door 1.000 tot 1.500 reisliefhebbers bezocht. Dit resulteert in een maandelijks aantal van tussen de 30.000 en 45.000 bezoekers op de website. Ruim 4.000 reisliefhebbers hebben zich geabonneerd op reistips via Twitter, Facebook en andere social media.

Maatwerk mediacampagne

Ben je enkel geïnteresseerd in één van de promotieonderdelen binnen een mediapakket, of heb je juist specifieke advertentiewensen? Neem dan contact op met mij via [email protected]. Ik zal dan z.s.m. contact met jou opnemen!

Samenwerken

Het is ook mogelijk om met reistips en onze CityBloggers samen te werken. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een persreis, een bezoek aan een hotel, cruiseschip, beurs enzovoort. Wij staan open voor elke reisgerelateerde suggestie. Uiteraard kiezen we wel voor een samenwerking die past bij het open, eerlijke en transparante karakter van ons blog.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van reisbloggers is het tevens mogelijk om goede en onafhankelijke schrijvers, fotografen en videografen te regelen voor een redactioneel stuk tekst, een mooi beeldverslag of een mooie sfeer- of bestemmingsfilm. Met reistips.nl zijn tal van samenwerkingen mogelijk.

Heb jij een gaaf idee of wil je met ons samenwerken, stuur mij dan een mail. Ik zal dan z.s.m. contact met jou opnemen!

Contact ons voor meer info

Heb je vragen over onze mediapakketten of hulp nodig bij het samenstellen van een gezamenlijke mediacampagne?
Bel of stuur ons een mail, dan kunnen wij samen een mediacampagne opzetten die bij jouw bedrijf of product past!
Mail ons via [email protected].