Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij hopen onze bezoekers zo gebruiksvriendelijk mogelijk van dienst te zijn. Mocht er echter toch nog iets niet helemaal duidelijk zijn, dan hopen we dat we middels de onderstaande veelgestelde vragen een passend antwoord te hebben.

heb jij na het lezen van deze veelgestelde vragen nog onduidelijkheden, of stond jouw vraag hier niet tussen, dan kun je altijd even contact met ons opnemen via [email protected].

Vraag: hoe zou je reistips in één zin samenvatten?

Antwoord: dat is heel simpel! Wij zijn een reisplatform met reisverhalen, tips, reisnieuws en reisbeoordelingen die zijn geschreven door gepassioneerde (wereld)reizigers.

Vraag: zijn jullie écht allemaal op de plekken geweest, waarover jullie schrijven?

Antwoord: Ja. De reisverhalen die wij publiceren zijn gebaseerd op reizen die wij zelf (de CityBloggers) hebben ervaren én reisverhalen die door gastbloggers zijn ervaren en vervolgens aan reistips worden gedoneerd. Alles op reistips is gebaseerd op échte menselijke ervaringen.

Vraag: hoe komen jullie stedentips en adviezen tot stand?

Antwoord: De tips en reisadviezen die wij op reistips publiceren zijn deels afkomstig van onszelf (de CityBloggers), deels gebaseerd op nieuws uit de (reis)media én afkomstig van wereldreizigers die hun tips en adviezen met ons en jou als lezer wil delen!

Vraag: werkt reistips ook op mijn mobiele telefoon of tablet?

Antwoord: Jazeker. De website van reistips is responsive, wat inhoudt dat de website in principe goed zichtbaar is op alle mobiele apparaten. Maar..het zou kunnen zijn dat je ons wel eens zou kunnen betrappen op een foutieve weergave. Wij zijn namelijk nog steeds volop bezig de site te optimaliseren voor onze bezoekers!

Vraag: ik heb (of ben van) een reisorganisatie en wil graag adverteren op reistips?

Antwoord: Dat kan! Je kan op meerdere manieren adverteren op en via de website van reistips. Meer informatie over adverteren op reistips kun je vinden op onze adverteren-pagina. Ook kun je contact met reistips opnemen via [email protected] voor meer informatie.

Vraag: ik wil graag een samenwerking met reistips aangaan, kan dat?

Antwoord: Jazeker! Wij staan altijd open voor een duurzame samenwerking. Sterker nog, de afgelopen tijd hebben we hele leuke samenwerkingen opgezet met onder andere Riksja Travel, Tourism Consultancy en Interhome. Bekijk onze samenwerken-pagina voor meer informatie.