Vriendin valt in diepe klif omdat vriendje been intrekt

Vriendin valt in diepe klif omdat vriendje been intrekt

Je zal maar zo’n vriendje hebben. Zo’n eentje die graag van stunts houdt en nergens angst voor lijkt te hebben. Lijkt! Want in dit filmpje komt de aap uit de mouw als het gaat om de diepe angsten van meneertje. De jongen in dit filmpje is namelijk bang voor zijn vriendin. Of haar vieze handen. In elk geval wil hij geen polonaise aan zijn lijf, als het gaat om deze dame.

Duik in het diepe

Heel stoer lijkt zijn vriendin van een klif af te gaan springen. Net als ze daadwerkelijk de aanzet doet, bedenkt ze zich. Iets uit balans probeert ze nog het been te grijpen van haar vriendje. Maar die is daar niet van gediend. Hij trekt zijn been terug, waardoor het meisje geen grip krijgt. Ze stort vervolgens meters de diepte in.

Bekijk het filmpje maar. Best een beetje eng, maar het liep uiteindelijk goed af.

De foto en video in dit artikel komen via YouTube
Sharing is caring!Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone
Randy Gasper-Rothengatter

Als klein jongetje wilde ik altijd al reizen. Reizen is ontdekken. Reizen is delen. Delen wat je onderweg leert, delen wat je ziet en delen wat je daarbij voelt. Naast de mooiste gebieden en de vele bezienswaardigheden, zijn het de mensen die vaak de meeste indruk op mij maken. Elke manier van leven, van zijn en van denken werkt inspirerend op mij. Dat is waarom ik reis.

Overzicht van mijn artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging een simpel rekensommetje! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.