5 geweldige hotel-restaurants voor een heerlijk ontbijt

5 geweldige hotel-restaurants voor een heerlijk ontbijt

Een goed ontbijt in een hotel, wie wordt daar niet blij van? Wakker worden met verse croissantjes, lekkere koffie en een ruime keuze aan vers beleg. Tegenwoordig ontbijten we steeds vaker buiten de deur. Er zijn veel hotel-restaurants waar je heerlijk kan ontbijten, daarom helpen wij je door een top vijf te maken met de beste ontbijtjes in een hotel. Extra leuk: in deze hotel-restaurants kan je ook ontbijten zonder dat je er overnacht!

Live Cooking ontbijtbuffet

Bij Van der Valk Hoorn kan je iedere ochtend gebruik maken van een uitgebreid Live Cooking Ontbijtbuffet. De kok staat klaar om live voor jou een spiegelei of omelet met verse ingrediënten te bereiden. Tijdens het ontbijt heb je ruime keuze uit diverse vers afgebakken broodsoorten, verse kaas en vleeswaren, Engelse gerechten en verse fruitsalades. Voor de liefhebbers staat er ook een assortiment aan superfoods zoals hennepzaad, goji bessen, chia zaad en bijen pollen. Je hebt ook ruime keuze aan diverse dranken zoals koffie, thee, smoothies en melk. Het ontbijtbuffet is doordeweeks geopend van 6.30 tot 10.00 uur en in het weekend van 7.00 tot 10.30 uur. Het ontbijtbuffet kost €17,50 per persoon.

Ontbijten in een huiselijke sfeer

Ontbijten in een kleine, huiselijke sfeer kan bij brasserie ’t Straatje van Vermeer. Dit is het restaurant van hotel Johannes Vermeer. In een gemoedelijke sfeer kan je genieten van een gevarieerd ontbijt. In deze brasserie kan je een keuze maken van de kaart. Je kan ook kiezen voor het uitgebreide ontbijtbuffet. Je hebt de keuze uit luxe broodjes, gepocheerde eieren, verse sapjes en een ruime keuze aan vers beleg. De brasserie is doordeweeks geopend van 7.30 tot 10.00 uur en in het weekend van 8.30 tot 10.30 uur. Het ontbijtbuffet kost €12,50 per persoon.

De dag beginnen met uitzicht op de haven

Met uitzicht op de haven van Rotterdam kan je genieten van een heerlijk vers ontbijt. Bij Inntel Hotels Rotterdam Centre wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Het speciale aan dit hotel is dat je een champagneontbijt kunt bestellen! In Restaurant Aan het Water kan je genieten van een champagne ontbijt, inclusief verse jus d’orange, warme broodjes en diverse soorten vers beleg. Start je dag goed met een heerlijk ontbijt en een mooi uitzicht. Het ontbijt is doordeweeks toegankelijk van 6.30 tot 10.00 uur en in het weekend van 7.00 tot 11.30 uur. Het ontbijt kost €18 per persoon.

Het meest kleurrijke ontbijt

Woon je vlakbij de grens van België? Dan kan ik een kleurrijk en luxe ontbijt aanbevelen bij Park inn Radisson Leuven. Bij dit hotel bieden ze een geluksgarantie bij het ontbijt, de medewerkers lachen net even meer. Je hebt ruime keuze uit veel vers brood en bolletjes, diverse verse sappen, verse vleeswaren, kazen, yoghurt, fruit en pannenkoeken! Niemand wil kijken naar een saai ontbijt, in dit hotel ben je zeker van een kleurrijk ontbijt. Ze bieden lokale en verse biologische ingrediënten. Als je hier gaat eten mag je je smartphone erbij pakken want deze ontbijtjes zijn dankzij hun mooie opmaak en kleur zeker Instagram waardig. Het ontbijt is doordeweeks toegankelijk van 6.30 tot 10.00 uur en in het weekend van 7.00 tot 12.00 uur. Het ontbijt kost €18 per persoon.

Het beste ontbijt restaurant van 2017

We beginnen deze top vijf met Van der Valk Hotel Dordrecht. Dit hotel-restaurant is door de klanten van HotelSpecials verkozen tot het beste ontbijt restaurant van 2017. Een heerlijke start van de dag maak je hier met onder andere; vers afgebakken luxe broodsoorten, een à la minute gebakken eitje of omelet en luxe broodbeleg zoals zalm en vleeswaren. Voor een gezond ontbijt is dit hotel-restaurant ook een goede optie. Je hebt ruime keuze aan vers fruit, cereals en diverse soorten yoghurt. Het ontbijtbuffet is doordeweeks geopend van 6.30 tot 10.30 uur en in het weekend van 7.00 tot 11.00 uur. Het ontbijtbuffet kost €14,50 per persoon.

Er zijn genoeg goede hotel-restaurants, maar deze vijf springen er echt uit. Of je nou zin hebt in een croissantje of een luxe gekleurd ontbijt, bij deze restaurants zit je zeker goed. Wil je het hotel bezoek liever wel combineren met een overnachting? Bekijk dan het ruime aanbod van hotels met ontbijt op HotelSpecials.nl. Bij welk hotel-restaurant wil jij graag eten?

Reistips.nl Redactie

Van een stedentrip naar Dublin, een tempelbezoek op Java, of een road trip door Californië. Het ontdekken en beleven van al het moois dat een land te bieden heeft, maakt mij enthousiast om zoveel mogelijk van de wereld te willen zien!

Overzicht van mijn artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging een simpel rekensommetje! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.