Overnachten in een oldtimer bij V8 Hotel in Stuttgart

‘Start your engines’ en laat je in een old school Cadillac Coupe, Mercedes of een Herby look-alike naar dromenland rijden! In Duitsland is namelijk een officieus hotel geopend, dat volledig in thema staat van cars & engines!

Herbie kamer V8 Hotel in Stuttgart

(c) V8 Hotel Stuttgart


Het V8 Hotel in Stuttgart, grondlegger van de merken Porsche en Mercedes, biedt haar gasten slaapverblijven waar een klassieke auto als bed fungeert. De ultieme jongens (en grote mannen) droom natuurlijk!

Het 4-sterren hotel in Duitsland heeft 10 kamers volledig ingericht met oldtimers, volledig in race sferen. Een superervaring voor liefhebbers van de autosport. De architectuur en aankleding van het hotel en de kamers is werkelijk waar fantastisch ontworpen.

Overnachten in de auto van je ‘dromen’!

Wil jij een keer overnachten in de auto van je dromen, neem dan is een kijkje op de website van V8 Hotel.

Bron: DailyMail. De foto’s in dit artikel zijn eigendom van V8 Hotel.
Sharing is caring!Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone
Reistips.nl Redactie

Van een stedentrip naar Dublin, een tempelbezoek op Java, of een road trip door Californië. Het ontdekken en beleven van al het moois dat een land te bieden heeft, maakt mij enthousiast om zoveel mogelijk van de wereld te willen zien!

Overzicht van mijn artikelen

1 comment

  1. johanneshoogendoorn1986@gmail.com'
    Johannes

    Wat een geinig hotelletje. Ik ben zelf dol op oldtimers en als het niet aan mijn vriendin lag, zou ik zelf zo lang mogelijk in een van de klassiekers kunnen vertoeven dat ik er zelfs in zou blijven tukken. Ach, nu kan dat. En samen met mijn vriendin nog wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging een simpel rekensommetje! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.