Luxe hotelsuites ‘Pier Suites’ geopend op De Pier in Scheveningen

Luxe hotelsuites ‘Pier Suites’ geopend op De Pier in Scheveningen

Den Haag is vanaf vandaag een nieuwe toeristische attractie rijker: Pier Suites, waarbij voor het eerst in Nederland slapen boven strand en zee mogelijk is. Vanmiddag opende burgemeester Van Aartsen de luxe ‘Pier Suites’ op het Toreneiland van het Scheveningse icoon. De vijf in boutique-stijl gebouwde suites met jacuzzi en terras, bieden gasten een adembenemend uitzicht op de Noordzee. Met Pier Suites voegt de Pier in Scheveningen een nieuw element toe aan de veelzijdigheid van de badplaats. Overnachten boven zee kan vanaf € 300,- euro per nacht en de eerste boekingen voor deze ‘rooms with a view’ zijn inmiddels binnen.

Over De Pier

De Pier is sinds juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (een VolkerWessels onderneming) en DanZep het bijzondere bouwwerk in oktober 2014 kochten. Meer dan 3 miljoen bezoekers hebben de vernieuwde Pier inmiddels bezocht. De vernieuwde Pier is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, winkels en activiteiten. Er zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks vanaf 10.00 uur gratis toegankelijk voor bezoekers.

Pier Suites - De Pier Scheveningen

Pier Suites

De foto in dit artikel is van Pier Suites
Sharing is caring!Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone
Reistips.nl Redactie

Van een stedentrip naar Dublin, een tempelbezoek op Java, of een road trip door Californië. Het ontdekken en beleven van al het moois dat een land te bieden heeft, maakt mij enthousiast om zoveel mogelijk van de wereld te willen zien!

Overzicht van mijn artikelen

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging een simpel rekensommetje! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.